maandag 12 maart 2012

Paastoernooi 7 en 8 april in De Waterdam

Op 7 en 8 april 2012 wordt door Z.V. Waterland het 37ste internationale Paastoernooi georganiseerd in zwembad De Waterdam. Ed-Vo heeft hiervoor ook een uitnodiging ontvangen. Het is altijd erg gezellig in het zwembad, er zijn medailles en oorkondes te winnen en jullie krijgen allemaal een herinnering. Vorig jaar hebben wij een prachtige bokaal gewonnen én de wisselbeker voor de derde keer, die willen we nu natuurlijk graag nog een keertje winnen! Dus als jullie alle wedstrijden meedoen moet het lukken!

Het toernooi bestaat uit drie wedstrijden en je mag zelf kiezen welke wedstrijd je wilt zwemmen, het liefste natuurlijk allemaal. Je zwemt de afstanden mee waarop je wordt ingeschreven, omdat je ook uitkomt voor je club. Dus hoe vaker je meedoet, des te meer punten we kunnen verzamelen. Misschien winnen wij dit jaar wel weer een mooie beker voor in onze Ed-Vo prijzenkast! Vorig jaar wonnen we er zelfs twee!
De kosten voor de wedstrijd bedragen € 5,-- per wedstrijd. Als je mee wilt doen, vul dan onderstaand strookje in en lever dit samen met je startgeld in. Graag gepast en in een enveloppe met je naam erop.

Graag ontvangen wij het ingevulde strookje en de startkosten graag uiterlijk vrijdagavond 16 maart a.s., dan kunnen wij jullie op tijd inschrijven. Je krijgt je uitnodigingsbriefje dan de week daarna, dan kan je zien wat je moet zwemmen.

Wij hopen dat jullie allemaal meedoen!

Jullie trainers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten