vrijdag 1 juli 2011

10 juli: Survival

Vervoer:

Voor diegene die zich hebben opgegeven, hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van de deelnemers en deze verdeeld over de auto’s. Mocht je er onverhoopt niet bij staan en je hebt je wel opgegeven, geef dit dan zo spoedig mogelijk door aan de “survivalcommissie”.

De kosten:

De kosten van deze survival bedragen € 20,-- per persoon (inclusief patat/snack en drinken) en een bijdrage voor de benzine van € 2,50 als je meerijdt. Graag het geld meenemen bij vertrek, net zoals bij een wedstrijd.

Wij hebben al voor je geboekt, dus als je onverhoopt ziek wordt, dan moeten de deelnemerskosten toch worden betaald. Je mag wel iemand anders in jouw plaats laten meedoen natuurlijk.

Hoe laat vertrekken we?

We vertrekken om 10.00 uur vanaf het parkeerterrein bij De Stient en zullen ongeveer om 15.45 uur weer in Volendam arriveren. Dan zijn we ook klaar en kunnen we alle modder van ons af gaan douchen.

Wat neem je mee?

Je moet oude schoenen en oude kleding aantrekken (die dus écht weg kan als het nodig is!) Je moet voor na de survival schone kleding, dus ook ondergoed en schoenen/slippers meenemen. Ook een handdoek én een vuilniszak moeten mee!! Anders verandert de auto in een moddertruck!

Neem extra drinken mee als het erg warm is en houd rekening met je kleding als het slecht weer is (bijv. een regenjack).

Neem je vieze kleding ook weer mee terug, anders moeten je ouders weer een extra ritje naar Almere!

Voor een uitgebreide survivalvoorbereiding kan je ook nog kijken op de website www.sec-survivals.nl/survivalvoorbereiding.

We hopen dat het een sportieve en gezellige dag zal worden en wensen jullie allemaal heel veel plezier!!

De survivalcommissie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten